Leveransinformation

- Hämta i butik 0 kr

- Hämta hos Schenker paketombud 49 kr (Fri frakt från 399 kr)

- Hemleverans Budbee 99 kr ( Fri frakt från 599 kr)

- 1-6 arbetsdagars leveranstid*

*Vi reserverar oss för eventuella förseningar hos transportören.

 

Hämta i butik 0 kr

När du beställer på accent.se kan du välja att hämta din order i någon av våra fysiska Accentbutiker utan kostnad. När beställningen är redo att hämtas i butiken får du ett e-post med alla dina uppgifter, inklusive det ordernummer som du behöver för att hämta ut ditt paket. Glöm inte att ta med dig giltig legitimation. 

- Leveranstid 2–6 arbetsdagar. *Vi reserverar oss för eventuella förseningar hos transportören.

 

Hämta hos Schenker paketombud 49 kr

Om du väljer att hämta ditt paket hos närmaste Schenker paketombud tillkommer en fraktavgift på 49 kr. Paketet skickas till ditt närmaste utlämningsställe och styrs av postnumret i leveransadressen du angivit. När du hämtar ut ditt paket behöver du ta med dig det kolli-ID du fått per mail eller i SMS-aviseringen från Schenker. Glöm inte att ta med dig giltig legitimation.

- Leveranstid 1–3 arbetsdagar. *Vi reserverar oss för eventuella förseningar hos transportören.

 

Budbee 99 kr (fri frakt från 599 kr)

För kunder i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala erbjuder Accent hemleverans med Budbee, som levererar dina produkter direkt hem till dörren. Hemleveranserna sker vardagar mellan 17.00-22.00 samt söndagar mellan 16:00-21:00. 

- Hemleverans till din dörr

- Leveranstid 2–4 arbetsdagar. *Vi reserverar oss för eventuella förseningar hos transportören.

- SMS-avisering, möjligt att följa leveransen direkt på karta i mobil/dator och chatta med leveranssupport.

- Om du inte är hemma kan du välja att få paketet lämnat vid dörren.

Observera att Accent inte ansvarar för paket som lämnas utanför dörren, i trapphus eller dylikt. Vid eventuellt stöld, skadat eller bortstädat paket är det du som ansvarar och bär risken från det att chauffören lämnat ditt paket.  

 

Outlösta paket

Du har två veckor på dig att hämta ut ditt paket, oavsett om du väljer att hämta i butik eller hos Schenkers ombud. Därefter skickas det tillbaka till vårt lager och vi förbehåller oss rätten att debitera dig de faktiska fraktkostnaderna för frakten fram och tillbaka.