Om Accent

Accent erbjuder ett komplett accessoarsortiment med väskor, handskar, scarves, bijouterier och solglasögon samt reseeffekter. Sortimentet vänder sig till modemedvetna kvinnor och män som vill komplettera modegarderoben med rätt accessoarer för alla tillfällen. Accent har 70 butiker runt om i Sverige, du hittar din närmaste under Hitta butik. Accent tillhör Venue Retail Group AB.Affärsidé


Vi erbjuder ett smart och innovativt sortiment av accessoarer byggt på funktion och en aktuell modegrad som attraherar den moderna och mobila konsumenten. 


Sortiment

Accent i Sverige och Morris i Norge har ett brett sortiment som är tillgängligt för många. Produkterna bygger på mode med funktionella lösningar. Kedjornas position är som den självklara väskexperten oavsett om det gäller hand- eller resväskor. De övriga varugrupperna är plånböcker, handskar och textila accessoarer.

Accent har egna varumärken t.ex. Don Donna ochTravel men även externa varumärken såsom Samsonite, Titan och Björn Borg där urvalet varieras beroende på säsong, mode och trender.


Välkommen att besöka morris.no eller på venueretail.com