Samsonite X'Blade 4.0 resväska, 2 hjul, 45 cm
Samsonite X'Blade 4.0 resväska, 2 hjul, 45 cm
Samsonite X'Blade 4.0 resväska, 2 hjul, 45 cm

Samsonite X'Blade 4.0 resväska, 2 hjul, 45 cm

291555
Travel Luggage Sam. SoftHöjd (cm): 45, Bredd (cm): 35, Djup (cm): 18, Material: Polyester, Volym (L): 26, Garanti: 5, Hjul: 2, TSA: Yes, Vikt (kg): 2,1, Made in: Belgium, USP:
SEK 1 679 (SEK 2 399)
Material: Polyester
Höjd: 45 cm
Bredd: 35 cm
Djup: 18 cm
Vikt: 2,1 kg
Volym: 26 L
Garanti: Begränsad 5 års global garanti
 
EXTERIÖR
Mjuk resväska i underseater-modell från Samsonites nya uppdaterade businesskollektion X'Blade 4.0 som är perfekt som ett mindre handbagage, för de flygbolagen som erbjuder både underseater och kabin eller för de flygbolagen som tillåter mindre mått i kabinen. Gjord i 400 x 400 denier twisted nylon + 450 denier twisted 2-tone polyester med detaljer i syntetläder. Resväskan har integrerad USB-port, TSA-kabellås och en luggage ID-tag.
 
Handtag
Draghandtag med två skenor baktill samt ett bärhandtag upptill. En smart sleeve på baksidan gör att du enkelt kan sätta upp den på en annan resväska. 
 
Lås
Integrerat tresiffrigt kombinations-kabellås med TSA-funktion, som är krav vid inresa i USA för att inte riskera att få väskan uppbruten av tullmyndigheten vid eventuell kontroll. Observera att nyckeln till TSA-låset inte ingår utan endast är till för den amerikanska tullen.
 
Hjul
Två stycken integrerade hjul, vilket ger dig mer plats för din packning av den totala volymen för väskan. 
 
INTERIÖR
Bottenfack med packband håller din packning på plats. Många smarta fickor som gör det lättare att hålla ordning bland din packning och ett löstagbart laptopfodral för upp till 15.6 tum. I väskan finns även en tablet-ficka för upp till 10.5 tum. En USB-port gör att du enkelt kan ansluta till din power bank på resande fot. Observera att power bank ej medföljer.