Samsonite PRO-DLX4 datorväska, 2 hjul, 16,4 tum, 33,5 liter

Samsonite PRO-DLX4 datorväska, 2 hjul, 16,4 tum, 33,5 liter

245255
Travel Luggage Sam. SoftROLLING TOTE (35V*009)
2 999 kr
Material: Nylon & skinn
Bredd: 43 cm
Höjd: 30 cm
Djup: 20 cm
Vikt: 3,3 kg
Volym: 25 liter
Garanti: Begränsad 5 års global garanti

EXTERIÖR
Datorväska med hjul från Samsonite gjord i förstärkt nylon och med detaljer i skinn. Utvändigt finns ett praktiskt ytterfack med dubbla dragkedjor för lättillgänglig förvaring av personliga tillhörigheter och andra tillbehör. På väskans baksida finns en smart sleeve som gör att du enkelt fäster väskan på ditt bagagehandtag. Avtagbar och justerbar axelrem medföljer.

Handtag
Upptill finns två bekväma bärhandtag och i botten finns ytterligare ett handtag. Väskan har även ett justerbart teleskophandtag baktill så att du smidigt kan dra väskan bakom dig och avlasta axlarna.

Lås
Kombinationshänglås med TSA-funktion. Observera att nyckel till TSA-låset EJ medföljer. Nyckellåset är endast till för den amerikanska tullen och gör att du reser säkert till och från USA.

Hjul
Två lättrullande hjul för ökad rörlighet samt avlastning.

INTERIÖR
Två praktiska fack invändigt som försluts med dragkedja på ovansidan. Det ena facket är ett vadderat datorfack med plats för dator upp till 16,4 tum. Facket ger också plats åt din surfplatta. I det bakre facket finns smarta packningsband vilket ger plats för kläder och annan packning samtidigt som det hålls på plats.